Ik word vrachtwagen chauffeur.nl
Meer informatie 088 - 2596106

Kandidaat-vrachtwagenchauffeurs ontmoeten

In de 1ste helft van 2023 organiseert Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) weer enkele Banenmarkten. Ook bij jou in de regio! Dat doen we tijdens onze ikwordvrachtwagenchauffeur-Instapdagen. We nodigen je van harte uit jouw bedrijf daar te presenteren.

Onze Banenmarkten zijn een unieke gelegenheid om toekomstige vrachtwagenchauffeurs te ontmoeten en personeel te werven. Aanmelden kan nu al. Let op: er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Meld je aan voor een plek op de Banenmarkt!

De interesse voor een stand op de Banenmarkt is groot. Je aanmelding is daarom nog geen bevestiging. Na je aanmelding nemen wij contact op om je te informeren over onze Instapdagen.

Klik op de button hieronder en je ziet meteen waar we de komende events organiseren.

Vrachtwagenchauffeurs werven? Check onze tips!

STL heeft een handige toolkit voor het werven en selecteren van (toekomstige) vrachtwagenchauffeurs. Onze tips en adviezen helpen je de juiste doelgroep aan te spreken met een overtuigende personeelsadvertentie of wervingscampagne, online én offline.

 Zoek je vrachtwagenchauffeurs, planners, of logistiek medewerkers? Welke aanpak kies je om ze te vinden en te overtuigen? En hoe richt je de selectieprocedure in? Maak daarvoor kosteloos gebruik van onze wervingstoolkit!

Veel succes met je open dag!

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met STL: 088-2596106 of mobiliteit@stlwerkt.nl. We helpen je graag verder.

Nieuwsgierig geworden?
Meld je aan voor een instapdag!
Meld je aan voor een instapdag
Ga naar de instapdagen
Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?
Plan zelf een afspraak met ons in
Direct contact