Ik word vrachtwagen chauffeur.nl
Meer informatie 088 - 2596106

Instapdagen

Wil je meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? En zoek je een baan met vrijheid en zekerheid? Dan ben je van harte welkom op de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen. Op dit event beleef je hoe het er in de wereld van transport en logistiek aan toe gaat. Zo kun je meerijden in een vrachtwagen, kun je in gesprek met aanwezige werkgevers en nog veel meer!

14
dec
ADO2
donderdag 14 december
18.15 - 22.00 uur
Den Haag - Bingoal Stadion - ADO Den Haag

Kom je ook naar één van onze instapdagen?

Op onze events beleef je hoe het er in de wereld van transport en logistiek aan toe gaat. Zo kun je meerijden in een vrachtwagen, kom je makkelijk in gesprek met aanwezige werkgevers en nog veel meer!

Tom Coronel en Martijn Kuipers heten je van harte welkom!

Tom Coronel en Martijn Kuijpers begeleiden je deze avond: zij zijn de inspirerende sprekers en gastheren van onze Ik word vrachtwagenchauffeur events.

Ontdek nieuwe kansen op de banenmarkt

Werkgevers presenteren zich aan jou, hoe leuk is dat!

Test je skills in de rijsimulator

Als je denkt dat je alles hebt gedaan met controllers en games, dan moet je echt onze vrachtwagensimulator eens proberen!

Rijd mee of rijd zelf in een vrachtwagen!

Pak ook dat stuur! Rij zelf (met een een  instructeur) of rij mee. Ervaar hoe machtig mooi en besturen van een vrachtwagen is!

Geheel vrijblijvende adviesgesprekken

STL werkt. Voor jou. Kom ook naar een adviesgesprek op een van  onze events. En wie weet ligt er een mooie baan voor je in het verschiet. We helpen je graag!

Nieuwsgierig geworden?
Meld je aan voor een instapdag!
Meld je aan voor een instapdag
Ga naar de instapdagen
Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?
Plan zelf een afspraak met ons in
Direct contact